Minőségi névjegykártya készítés

Névjegykártya készítés gyorsan és egyszerűenNévjegykártyát készítene? Akkor a legjobb helyen jár! Többszáz névjegykártya sablonunk közül könnyedén megtalálja a megfelelőt, ami teljes mértékben illeszkedik a cége arculatához. Klasszikus stílust szeretne? Esetleg modernt? Vagy inkább romantikus beütésre vágyik? Nálunk megtalálja!

A névjegykártya évszázadok óta az üzleti élet fontos eleme. Nem számít, hogy kisvállalkozásról vagy hatalmas vállaltról van szó, az első névjegy-csere mindig kritikus pontnak fog számítani. A minőség és megjelenés rengeteget elárul Önről és a munkájáról is.

A névjegykártya készítést nem szabad félvállról venni, mivel gondoskodik a cég első benyomásáról, ami sokszor visszafordíthatatlan. Úgy tartják, hogy egyetlen másodperc elég ahhoz, hogy kialakuljon bennünk egy kép az adott személyt vagy céget illetően, így nem mindegy, hogy mit ad át az ügyfeleknek.

Sokan úgy gondolják, hogy az okostelefonok világában nincs szükség a névjegykártyára, azonban a komoly üzletembereknél ez alapfelszerelésnek számít, nem véletlen, hogy mindig maguknál tartanak pár darabot. Ha tökéletes kinézetre vágyik, akkor tartsa észben a következő pontokat:Milyen a tökéletes névjegykártya?

A névjegykártyának minden információt tartalmaznia kell a vállalkozásról. Legyen látható a név, a cégnév, a logó, az e-mail cím és a telefonszám. Egyes esetekben a szlogen is megjeleníthető, vagy éppen a cég címe. Ezeknek az adatoknak harmonikusan kell megjelenniük, és logikusan vezetniük kell az ember tekintetét. Ne legyen túlzsúfolt. A fenti leírásból látszik, hogy sok információnak kell elférnie kis helyen, így nem mindegy a kinézet. Inkább legyen a betű kisebb, hogy a névjegykártya szellős maradjon, kényelmesen lehessen olvasni. A zsúfoltság másik hátulütője, hogy a design ellen fordul, elnyomja a logót vagy a névjegykártyához kiválasztott mintát. Röviden: nem nyújt professzionális képet a cégről.

A névjegykártyának összhangban kell lennie a cég arculatával. A különböző stílusirányzatok más-más érzelmet közölnek. Egy prémium márkát árusító vállalat nem használhat kék és rózsaszín romantikus betűket, ahogy egy bababoltnak sem előnye a fekete-fehér dizájn.

Megfelelő papír kiválasztása. A legszebb névjegykártyát is tönkre lehet tenni az olcsó vagy rossz minőségű papírral. Lehet, hogy a dizájn professzionális, a színek tökéletesen vannak megválasztva, ha a nyomtatás után messziről látszik rajta, hogy a tulajdonos a papíron akart nyerni. Kimondatlan tanács, hogy 350 grammos papírnál nem szabad vékonyabbat kiválasztani.

Az ár fontossága. A 40 és 100 forintos névjegykártya között hatalmas minőségbeli különbségek vannak, így nem érdemes éppen ezen spórolni.

Ha nálunk választ névjegykártyát, akkor mi gondoskodunk a minőségről. Kitűnő alapanyagokat használunk fel a gyártásnál, ami nem megy a minőség rovására. A névjegykártya készítés mindig az üzleti lét részét képezte, ami a modern technika mellett sem került háttérbe. A minőségi megjelenés nemcsak Önt, hanem a vállalatát is jó fényben tünteti fel. Ne bízza a véletlenre, készítse el a névjegykártyáját nálunk!

Minőségi névjegykártyára van szüksége?

Névjegykártya iránt érdeklődik vagy rendelést adna le? Vegye fel velünk a kapcsolatot!