REKLáMAJáNDéK öTLETEK 2021-BEN



Mindenki megszokta, hogy a világ változik, így a trendek jönnek és mennek. Ugyanez elmondható a cégek marketingjéről is, főleg, ha reklámajándékot kell választani. Amikor megnézi a vállalat lehetőségét, akkor túl sok termék áll a rendelkezésére, így biztosan nincs könnyű helyzetben. Ebben a bejegyzésben megkerestük, hogy mik lesznek a trendek a 2021-es évben.

 

Minden, ami környezetvédelem Biztosan senkinek sem kell különösképpen magyarázni, hogy a környezetvédelem egyre jobban beszivárog a cégek és vállalatok életébe. Éppen ezért nem javasolt lufikat ajándékozni, mivel sok vásárló negatívan tekint rájuk (kivéve a kisgyerekeket). A környezet óvása különös figyelmet élvez, így nem véletlen, hogy a reklámajándéktrendekben is megtalálható.

 

Ha szeretne mosolyt csalni az ügyfelek arcára, akkor érdemes olyan újrahasznosított vagy környezetkímélő termékeket választani, amik hasznosak. Szerencsére nem kell hatalmas dolgokra gondolni, a bambusz toll ugyanúgy megteszi, mint a fából készült napszemüveg.

 

Néhány tipp:

• papír vagy bambusz szívószál, papírdobozban, céges logóval

• újrahasznosított alapanyagú füzetek, naptárak

• textil bevásárlótáska

• újrahasznosított anyagból készült bögre

 

Fontos megemlíteni a természetes illatokat, amik egyre több lakásban megtalálhatók. Eddig csak külföldön voltak felkapottak az aroma-diffúzorok vagy az illatgyertyák, de most hazánkba is elért a hullám. Az ügyfelek körében népszerűek lesznek a stílusosan felcímkézett aromagyertyák és illőolajok. Az egészség védése A környezetvédelem után gondolni kell az egészségre.

 

Sajnos 2021 még mindig a járványhelyzetről szól, így az ezt célzó reklámajándékok is felkapottabbak. Senki sem szeretne beteg lenni, ahogy a családját is mindenki szeretné kímélni. Egy olyan cég, aki külön lépéseket tesz az emberek egészsége irányába, ma különösen pozitív hatással bír. Néhány tipp: • maszkok • kézfertőtlenítők • szappanok Tény és való, hogy ezek a termékek egyáltalán nem számítanak klasszikus ajándéknak, de érdemes meglovagolni a trendet.

 

Lehet, hogy a járványhelyzet folyamatosan javulni fog, de 1-2 évig még biztosan fokozatos óvatosságra kell az embereknek törekednie, arról nem is beszélve, hogy rendszeres beszédtéma. Ha a maszkok mellett teszi le a voksát, akkor érdemes figyelni arra, hogy a nagy céges logót senki sem fogja szívesen viselni, így inkább kerüljön alig látható helyre.

 

A kézfertőtlenítőknél más a helyzet, de itt is érdemes látványos megoldáson gondolkodni, hogy az emberek biztosan mindenhova magukkal vigyék. A szappanoknál pedig ajánlott természetes összetevőket választani, így még nagyobb lesz a sikerük.

Segíthetünk Önnek is valamiben?

Keressen fel bennünket bátran! Vegye fel velünk a kapcsolatot!